Även bussplats utan boende

Pris inkl boende från från 1 395 kr
Endast bussplats

550 kr Ekonomi

650 kr Plats längst fram

880 kr Premium

Reslängd 2 dagar
Resdag

12-13 november 2022

Stockholm kl 00:10
Åter dag 2 ca kl 21:30

ULLARED 2 dagar

-med övernattning på Gekås Hotell 50 meter från Gekås

Ullared bjuder in till ett par dagars shopping och nöjen för alla smaker. Passa på att fynda inför vintern samtidigt som du och dina vänner får njuta av en kväll efter dagens shopping på Gekås egna hotell. Här bjuds vi på värme och god mat som våra trötta fötter så väl kan behöva efter en dag i det halländska shoppingparadiset.

Vi anpassar oss efter rådande omständigheter. Vi följer myndigheternas direktiv vilket kan innebära att vi måste ställa in resa med kort varsel. Så länge resan inte är inställd kan du boka om eller avboka resa fram till 35 dagar innan avresa.

Dag 1

Vi stannar på flera ställen för påstigning innan vi drygt halvvägs stannar för paus. Vi reser sedan via det småländska höglandet direkt till Ullared. Vi lämnar vårt bagage i hotellets bagagerum vid ankomst. Incheckning på hotellet kan göras efter klockan 15:00.

Dag 2

Efter en natts sömn bjuds vi på frukostbuffé. Vi checkar ut från hotellet senast kl 11:00. Bagage kan lämnas i bagagerummet innan vi får några timmar till att kanske göra de stora fynden i såväl Gekås varuhus som i Handelshuset och övriga butiker i området. Strax efter lunch lämnar vi Ullared för den här gången. På hemvägen stannar vi för frivillig middag och är tillbaka i Stockholm senare på kvällen.

Varmt välkommen!

Beroende på Gekås öppettider och avreseort kan avresetiden variera. Normalt reser vi till Ullared under natten för att anlända lagom till varuhuset öppnar.

Vår avreseorter är:
Jakobsberg
Vällingby
Cityterminalen
Södertälje Syd
Norrköping
Linköping
Jönköping

Vi lämnar Ullared runt kl 14:00 och kommer åter till Stockholm runt kl 21:30. Vi stannar på vägen för middag.

Vi reserverar oss för ändringar utom vår kontroll.

I PRISET MED BOENDE INGÅR
• Bussresa tur och retur Ullared
• Del i dubbelrum
• Frukostbuffé dag 2

I PRISET UTAN BOENDE INGÅR
• Bussresa tur och retur Ullared

TILLVAL (RESA MED BOENDE)
Enkelrum
Platsbokning Buffémiddag på hotellet dag 1

Vi gör vad vi kan för att ingen ska behöva bli smittad på våra resor. Det vi ser som allra viktigast och vårt krav är att du är helt symptomfri vid avresa när det gäller smittsamma sjukdomar. Vi kommer inte att kontrollera detta och du känner det naturligtvis bäst själv. Känn efter för din egen och andras skull.

Om du vill veta mer om avbokningsregler etc finns dessa under Allmänna resevillkor och Särskilda villkor resenär.

Får jag sitta med min kompis?

Ja, vår målsättning är att alla ska få sitta med sitt sällskap. Därför har vi numrerade platser. Du får din plats tilldelad vid påstigning men kan lämna önskemål vid bokningen. Vi försöker anpassa så gott det går.

Får man handla så mycket man vill?

Vi har aldrig behövt göra någon begränsning hur mycket man får handla så det är bara att shoppa på. Vi har dock inte plats för väldigt skrymmande saker som möbler etc. Tänk också på att inte ta med för mycket packning hemifrån.

Finns det eluttag och internet på bussen?

Ja för det mesta finns det både eluttag eller ladduttag (USB) och internet på bussen. Vi kan dock inte alltid garantera detta. Internet kan ha vissa begränsningar vilket gör att alla inte kan surfa samtidigt och kanske inte hur mycket som helst.

Finns det toalett på bussen?

Ja det finns toalett på bussen. Vi gör dock ett stopp på vägen för mat, fika och toa ungefär halvvågs både på dit och hemvägen.

Vad har ni för avbokningsregler?

Fram till 35 dagar innan avresa kan du avboka din resa kostnadsfritt sånär som en expeditionsavgift på 50 kr. Avbokning 35–15 dagar innan debiteras med 50% av resans pris och avbokning 14 dagar eller senare debiteras med full avgift. Fullständiga villkor hittar du här.