Nu med fler platstyper

*Ekonomi = del i stolspar (plats med sällskap eller delad plats med annan resenär)

Premium = eget stolspar (singelplats)

 

Pris* Ekonomi

625 kr

Längst fram

725 kr

Premium

925 kr

Resdagar 2023 25/3, 29/4 23/9, 28/10, 25/11
Jakobsberg fredag kväll 22:30
Vällingby fredag kväll 22:45
Stockholm C fredag kväll 23:10
Södertälje Syd fredag kväll 23:50

Avresetiden kan ändras om Gekås ändrar sina öppettider

24-timmars kryss. Shoppingresa Ullared

Vår populära 24-timmarskryss till Ullared. Vi reser nattetid och anländer till Ullared lagom till öppningsdags. Här har vi hela dagen att njuta av den Halländska shopping- och matkulturen. Utanför Gekås, som är det största varuhuset, hittar vi andra butiker för kläder, skor, fabriksförsäljning etc. På hemvägen stannar vi för middag (ingår inte i resans pris) och är åter hemma sen kväll.

Vi lämnar Stockholm och glider i lugn takt genom den svenska natten. Vi stannar på någonstans på vägen för paus. Vi anländer till Ullared lagom till öppnandet. Inom området och i varuhuset finns ett flertal restauranger. Rasta, mitt emot Gekås, serverar t ex frukost från kl 08:00. Vi har nu ca nio timmar för shopping och nöjen innan vi lämnar Ullared. Under hemresan stannar vi någonstans för middag. Vi är tillbaka i Stockholm senare på kvällen. Exakta tider beror på Gekås öppettider som kan variera med säsong.

  • Bussresa tur och retur till Ullared
  • Premium plats (=en person, två säten i bredd) +300 kr
  • Plats längst fram +100 kr

Vi gör vad vi kan för att ingen ska behöva bli smittad på våra resor. Det vi ser som allra viktigast och vårt krav är att du är helt symptomfri vid avresa när det gäller smittsamma sjukdomar. Vi kommer inte att kontrollera detta och du känner det naturligtvis bäst själv. Känn efter för din egen och andras skull.

Om du vill veta mer om avbokningsregler etc finns dessa under Allmänna resevillkor och Särskilda villkor resenär.

Får jag sitta med min kompis?

Ja, vår målsättning är att alla ska få sitta med sitt sällskap. Därför har vi numrerade platser. Du får din plats tilldelad vid påstigning men kan lämna önskemål vid bokningen. Vi försöker anpassa så gott det går. Om många vill ha samma plats, t ex längst fram, gäller principen ”först till kvarn” (lägst bokningsnummer).

Får man handla så mycket man vill?

Vi har aldrig behövt göra någon begränsning hur mycket man får handla så det är bara att shoppa på. Vi har dock inte plats för väldigt skrymmande saker som möbler etc.

Finns det eluttag och internet på bussen?

Ja för det mesta finns det både eluttag eller ladduttag (USB) och internet på bussen. Vi kan dock inte alltid garantera detta. Internet kan ha vissa begränsningar vilket gör att alla inte kan surfa samtidigt och kanske inte hur mycket som helst.

Finns det toalett på bussen?

Ja det finns toalett på bussen. Vi gör dock ett stopp på vägen för mat, fika och toa ungefär halvvågs både på dit och hemvägen.

Vad har ni för avbokningsregler?

Fram till 14 dagar före avresa kan du omboka eller avboka din resa kostnadsfritt. Senare om- eller avbokning debiteras med fullt pris. Observera att utebliven betalning inte är samma sak som avbokning.