Nu med fler platstyper

*Ekonomi = del av stolspar, Premium = eget stolspar

Pris* Ekonomi 495 kr
Premium 795 kr
Längst fram 595 kr
Resdagar 2020 25/7, 26/9 24/10,28/11
Jakobsberg fredag kväll 23:30
Vällingby fredag kväll 23:45
Stockholm C 00:10
Södertälje Syd 00:50

24-timmars kryss. Shoppingresa Ullared

Följ med på en oförglömlig resa till shoppingens paradis i Ullared. Här hittar vi allt från gummiband till husgeråd, kläder, hemelektronik, biltillbehör med mera. Vi anländer Ullared lagom till öppningsdags.

Vi har sedan hela dagen att njuta av den Halländska shopping- och matkulturen. Utanför Gekås, som är det största varuhuset, hittar man andra butiker för kläder, skor, fabriksförsäljning etc. Vi reser i moderna och bekväma bussar.

Vi anpassar oss efter rådande omständigheter vilket gör att vi för närvarande inte fyller våra bussar utan skapar avstånd. Vi följer myndigheternas direktiv vilket kan innebära att vi måste ställa in resa med kort varsel. Vid inställd resa återbetalas inbetalt belopp till fullo. Så länge resan inte är inställd kan du boka om eller avboka resa fram till 14 dagar innan avresa.

Vi lämnar Stockholm redan runt midnatt och glider tillsammans genom den svenska natten. Vi stannar på någonstans på vägen för paus. Vi anländer till Ullared lagom till öppnandet kl 07.00. Det går bra att beställa frukost i samband med din bokning som serveras på Rasta i Ullared från kl 08:00. Efter en hel dag med fyllda kassar och trötta ben lämnar vi Ullared på eftermiddagen för att nöjda återvända till Stockholm runt midnatt. Under hemresan stannar vi någonstans för middag.

Jakobsbergs Bussterminal hållplats Q 23:30 (fredag kväll)
Vällingby Centrum, Sankt Tomaskyrkan 23:45 (fredag kväll)
Stockholm Cityterminlen 00:10
Södertälje Syd 00:50

 Vi lämnar Ullared kl 16:00 och åker hemåt. Vi är tillbaka i Stockholm mellan kl 22:30 och 24:00 beroende på var man kliver av och trafiken.

  • Bussresa tur och retur till Ullared delat dubbelsäte
  • Eget dubbelsäte +300 kr
  • Plats längst fram +100 kr
  • Frukost +89 kr
Får jag sitta med min kompis?

Ja, vår målsättning är att alla ska få sitta med sitt sällskap. Därför har vi numrerade platser. Du får din plats tilldelad vid påstigning men kan lämna önskemål vid bokningen. Vi försöker anpassa så gott det går. Om många vill ha samma plats, t ex längst fram, gäller principen “först till kvarn” (lägst bokningsnummer).

Får man handla så mycket man vill?

Vi har aldrig behövt göra någon begränsning hur mycket man får handla så det är bara att shoppa på. Vi har dock inte plats för väldigt skrymmande saker som möbler etc.

Finns det eluttag och internet på bussen?

Ja för det mesta finns det både eluttag eller ladduttag (USB) och internet på bussen. Vi kan dock inte alltid garantera detta. Internet kan ha vissa begränsningar vilket gör att alla inte kan surfa samtidigt och kanske inte hur mycket som helst.

Finns det toalett på bussen?

Ja det finns toalett på bussen. Vi gör dock ett stopp på vägen för mat, fika och toa ungefär halvvågs både på dit och hemvägen.

Vad har ni för avbokningsregler?

Fram till 14 dagar före avresa kan du omboka eller avboka din resa kostnadsfritt. Senare om- eller avbokning debiteras med fullt pris. Observera att utebliven betalning inte är samma sak som avbokning.