Pris

495 kr

Resdagar 2019

19/10, 23/11

Resdagar 2020

28/3, 2/5, 26/9, 24/10, 28/11

Jakobsberg 23:30 (fredag kväll)
Vällingby 23:45 (fredag kväll)
Stockholm C 00:10
Södertälje Syd 00:50

 

24-timmars kryss. Shoppingresa Ullared

Följ med på en oförglömlig resa till shoppingens paradis i Ullared. Här hittar vi allt från gummiband till husgeråd, kläder, hemelektronik, biltillbehör med mera. Vi anländer Ullared lagom till öppningsdags.

Vi har sedan hela dagen att njuta av den Halländska shopping- och matkulturen. Utanför Gekås, som är det största varuhuset, hittar man andra butiker för kläder, skor, fabriksförsäljning etc. Vi reser i moderna och bekväma bussar.

Vi lämnar Stockholm redan runt midnatt och glider tillsammans genom den svenska natten. Vi anländer till Ullared lagom till öppnandet kl 07.00. För den som vill går det bra att beställa en enklare frukost som serveras strax före ankomst. Efter en hel dag med fyllda kassar och trötta ben lämnar vi Ullared på eftermiddagen för att nöjda återvända till Stockholm runt midnatt. Under hemresan stannar vi någonstans för middag.

Jakobsbergs Bussterminal hållplats Q 23:30 (fredag kväll)
Vällingby Centrum, Sankt Tomaskyrkan 23:45 (fredag kväll)
Stockholm Cityterminlen 00:10
Södertälje Syd 00:50

 Vi lämnar Ullared kl 16:00 och åker hemåt. Vi är tillbaka i Stockholm mellan kl 22:30 och 24:00 beroende på var man kliver av och trafiken.

  • Bussresa tur och retur till Ullared
  • Ungdomar 3-15 år 30 % rabatt
Får jag sitta med min kompis?

Ja, vår målsättning är att alla ska få sitta med sitt sällskap. Därför har vi numrerade platser. Du får din plats tilldelad vid påstigning men kan lämna önskemål vid bokningen. Vi försöker anpassa så gott det går.

Får man handla så mycket man vill?

Vi har aldrig behövt göra någon begränsning hur mycket man får handla så det är bara att shoppa på. Vi har dock inte plats för väldigt skrymmande saker som möbler etc.

Finns det eluttag och internet på bussen?

Ja för det mesta finns det både eluttag eller ladduttag (USB) och internet på bussen. Vi kan dock inte alltid garantera detta. Internet kan ha vissa begränsningar vilket gör att alla inte kan surfa samtidigt och kanske inte hur mycket som helst.

Finns det toalett på bussen?

Ja det finns toalett på bussen. Vi gör dock ett stopp på vägen för mat, fika och toa ungefär halvvågs både på dit och hemvägen.

Vad har ni för avbokningsregler?

Fram till sju dagar före avresa kan du avboka din resa kostnadsfritt. Vi tar dock ut en expeditionsavgift på 50 kr. Senare avbokning än sju dagar debiteras 20 % av resans pris. Senare avbokning än tre dagar före avresa debiteras med 50 % och senare avbokning än 12 timmar före avresa debiteras med fullt pris. Observera att utebliven betalning inte är samma sak som avbokning.