Pris

2 495 kr

Reslängd

2 dagar

Resdagar

8 november

Stockholm 11:00
Åter dag 2 ca kl 16:00

Skuld och Gröna Skogar

-Världens första allsångsdeckare

 Vi är många som älskar att sjunga allsång om sommaren. På Skansen, på Liseberg och i Brevens Bruk. Nu flyttar allsången inomhus tillsammans med mordgåtor och tokigheter i vår julspecial edition

”Skuld och gröna skogar” är nämligen världens första allsångsdeckare. Den skulle också kunna heta: ”Sjung om du törs!” Vår föreställning handlar inte bara om en helknasig mordhistoria, utan ock­så om att tillsammans med oss, klämma i för kung och fosterland – och sjunga allsång!

Vi reser från Stockholm inte allt­för tidigt, stannar för en förstärkt fika på vägen innan vi checkar in på vårt hotell. Vi bor centralt i Örebro på Elite Stora Ho­tellet. Vi reser mot Brevens Bruk där vi serveras en trerätters middag innan vi får se farsen Skuld och Gröna Skogar med bland andra Peter o Amanda Flack, Hasse Kvinnaböske och Marie Kühler. Monica Forsberg och Peter Flack har hittat på en närmast olöslig, men skrattframkallande intrig. Handlingen utspelar sig på 50-talet i Sverige. Troligen 1958, eftersom det pra­tas om Fotbolls-VM och kvinnliga präster.

Efter föreställningen reser vi tillbaka till vårt hotell där vi kommer att somna med ett leende på läpparna. Dagen efter bör­jar med frukost på hotellet och en stunds fri tid för egna upptäkter i Örebros cen­trala delar reser vi åter hemåt. På vägen serveras en lunch och vi väntas komma hem inte alltför sent på eftermiddagen/ kvällen

I PRISET INGÅR

  • Bussresa
  • 1 förmiddagskaffe
  • 1 lunch
  • 1 3-rätters revysupé
  • Del dubbelrum inkl frukost
  • Biljett till farsen Skuld och Gröna Skogar, Julspecial
  • Övrigt enligt program

TILLÄGG

  • Enkelrum 300 kr
Jag har svårt att gå. Kan jag följa med?

Vi har en liten promenad dag 2 från bussen till lunchen men i övrigt är det korta avstånd med ramper och hissar. Beroende på var vi får sitta under vår teatersupé kan det bli en trappa där.

Jag vill dela rum med en kompis men vill ha separerad säng. Går det att ordna?

Hotellet har ett begränsat antal rum med separata sänger. Vill du absolut ha det så ange det vid din bokning. Vi kan dock inte garantera att det går.

Jag har specialkost. Hur gör jag då?

Ange vid din bokning eller senast tio dagar innan avresa om du har några allergier eller andra önskemål/behov så gör vi allt vi kan för att ordna detta.

Vi är en förening som vill boka hela resan själva. Hur gör vi då?

Kontakta oss i god tid så ordnar vi det.