Pris

1 550 kr

Reslängd

1 dag

Resdagar

29 november

Cityterminalen 09:40
Jakobsbergs station 10:25
Åter Jakobsberg 22:45
Åter Cityterminalen 23:30

Skuld och Gröna Skogar

-Världens första allsångsdeckare

 Vi är många som älskar att sjunga allsång om sommaren. På Skansen, på Liseberg och i Brevens Bruk. Nu flyttar allsången inomhus tillsammans med mordgåtor och tokigheter i vår julspecial edition

”Skuld och gröna skogar” är nämligen världens första allsångsdeckare. Den skulle också kunna heta: ”Sjung om du törs!” Vår föreställning handlar inte bara om en helknasig mordhistoria, utan ock­så om att tillsammans med oss, klämma i för kung och fosterland – och sjunga allsång!

Vi reser från Stockholm inte alltför tidigt, stannar för en förstärkt fika på vä­gen innan vi anländer till Brevens Bruk. Vi får se farsen Skuld och Gröna Skogar med bland andra Peter o Amanda Flack, Hasse Kvinnaböske och Marie Kühler. Monica Forsberg och Peter Flack har hittat på en närmast olöslig, men skrattframkallande intrig. Handlingen utspelar sig på 50-talet i Sverige. Troligen 1958, eftersom det pra­tas om Fotbolls-VM och kvinnliga präster.

Efter föreställningen serveras vi en 3-rät­ters revysupé i restaurang Brevensgår­den alldeles intill Bruksteatern. Vi reser åter hemåt genom de mörka sörmländ­ska skogarna och är åter hemma sent på kvällen kanske med en löst mordgåta och ett stort leende på läpparna.

I PRISET INGÅR

 • Bussresa
 • 1 förmiddagskaffe
 • 1 3-rätters revysupé
 • Biljett till farsen Skuld och Gröna Skogar, Julspecial
 • Övrigt enligt program
  Jag har svårt att gå. Kan jag följa med?

  Denna dag har vi bara korta förflyttningar. Vi kanske får sitta en trappa ned under middagen och det finns ingen hiss i restaurangen. Säg till om du har svårt med benen.

  Jag har specialkost. Hur gör jag då?

  Ange vid din bokning eller senast tio dagar innan avresa om du har några allergier eller andra önskemål/behov så gör vi allt vi kan för att ordna detta.

  Vi är en förening som vill boka hela resan själva. Hur gör vi då?

  Kontakta oss i god tid så ordnar vi det.