Pris

895 kr

Reslängd

1 dag

Resdagar

25 april 2020

Stockholm 10:00
Åter ca kl 19:00

Orphei Drängar Vårkonsert

-den traditionella vårkonserten i universitetsaulan

”Orphei Drängar bjuder in till Vårkonsert med ett spännande program! Orphei Drängar erbjuder publiken musik med igenkänning såväl som nya bekantskaper, och ånyo spänner kören sin konstnärliga båge”

Vår reseledare hälsar oss välkomna ombord till vår resa i Upplands residentsstad och en av Sveriges största studentstäder, Uppsala. Här fanns tidigt en knutpunkt genom vattenvägarna via Stäket och Ekoln som bildade en viktigt handelsplats i Östra Aros. Här bedrevs handel med framförallt pälsvaror från skogsområden norrut och inåt landet bedrevs. Aros betyder förmodlingen åmynning. Svenska kyrkan fick tidigt sitt säte i Uppsala där ett av Sveriges domkyrkorkostift finns. Bland annat utbildas här präster för tjänstgöring i hela landet. Carl von Linné bodde i många år i Uppsala där han bedrev sitt arbete med att systematiera djur- och växtriket. Hans hem och trädgård finns än idag att besöka i de centrala delarna av Uppsala. Vi gör en rundtur guidad av vår reseledare innan vi sätter oss till en god lunch. Mätta och belåtna är det så dags att bege oss till den vackra gamla universitetsaulan och njuta av dagens höjdpunkt, Orphei Drängars vårkonsert, ledd av ingen mindre än Cecilia Rydinger Alin. Vem som är gäst vid vårkonserten 2020 är än så länge hemligt.

Från Cityterminalen kl 10:00

Hemkomst ca kl 19:00

Andra platser och tider kan förekomma

I PRISET INGÅR
• Bussresa
• Reseledare
• Lunch
• Konsertbiljett kat 2 parkett
• Övrigt enligt program

Jag har svårt att gå. Kan jag följa med?

Vi har mest kortare förflyttningar men en del trappor förekommer som kan vara besvärliga. 

Jag har en allergi. Hur gör jag då?

Ange vid din bokning eller skriv i meddelanderutan senast tio dagar innan avresa om du har en kostallergi eller ett särskilt behov så försöker vi ordna det. 

Vi är en förening och undrar om vi kan få egen upphämtning

Om ni är en förening med fler än 10 betalande och bokar er resa gemensamt kan vi hämta er vid en annan tidpunkt och en annan plats. Extra kostnader kan ev tillkomma. Kontakta oss i god tid för planeringens skull.